top of page

Parteneriat Academy – London Stock Exchange Group

ab.png

in colaborare cu

logo.gif

vă oferă oportunitatea

2013-03-26

...urmarii unor programe de training de elita, specifice domeniului pietei de capital, atat in Romania cat si la Londra, prin intermediul parteneriatului pe care Asociatia Brokerilor l-a incheiat cu Academy – London Stock Exchange Group, prestigiosul centru de formare.

 

Cursurile sunt dedicate specialistilor din piata de capital, investitorilor si companiilor listate sau interesate de listarea la Bursa, din intreaga tara.

 

De asemenea, prin intermediul parteneriatului, Asociatia Brokerilor va livra programe de training create special pentru reprezentantii guvernamentali si ai altor institutii ale statului român, implicate in procesul de privatizare.

 

Trainerii Academiei sunt experti renumiti la nivel mondial in procesul de privatizare, iar Academy – London Stock Exchange Group a fost implicat in numeroase privatizari internationale de succes, acoperind o gama larga de industrii si zone geografice precum: Europa (Rusia, Polonia, Irlanda, Republica Ceha, Croatia, Estonia, Ungaria, Grecia), Asia (Coreea de Sud, India, Indonezia), Orientul Mijlociu si Africa (Bahrain, Qatar, Egipt, Ghana).


 

Despre Academy – London Stock Exchange Group

Este principalul centru de training al bursei din Londra, dezvolta si organizeaza programe de formare profesionala pentru Marea Britanie, Italia si pietele financiare internationale. Scopul Academiei este de a interpreta evolutiile pietelor internationale, prin schimbul de opinii si de expertiza cu practicieni din piata financiara. Trainerii Academiei sunt specialisti din cadrul personalului Academy – London Stock Exchange Group, dar si experti renumiti din piata de capital, consilieri, directori executivi, manageri de companii si academicieni de frunte.

CURSURI PERSONALIZATE OFERITE DE Academy – London Stock Exchange Group

Locatie: Bucuresti

Prima sesiune de traning: Privatizari prin pietele de capital europene. Aspecte strategice, financiare si legale a avut loc pe data de 26 martie 2013

Cursul s-a adresat angajatilor din ministere si alte institutii ale statului, implicate in procesul de privatizare a companiilor detinute de stat, dar si angajatilor din companiile de intermediere financiara, consultanta si din societatile de avocatura.

Obiectivele sesiunii de training au fost focalizate pe aspectelele legale si abordarile strategice ale operatiunilor de privatizare. Instruirea participantilor s-a realizat prin analizarea unor studii de caz si exemple ale unor privatizari de success care au avut loc in lume.

Lectorii Academiei londoneze care au sustinut prezentarile au facut parte dintre expertii principalelor case de avocatura si banci de investitii, cu expertiza specifica in privatizare.

Privatizari de succes prin piata de capital: Interviuri cu reprezentantii Academy - LSE in avampremiera sesiunii de training sustinuta la Bucuresti in data de 26 martie 2013 [Citeste aici]

bottom of page