Târgul Bursier de Investiții

Eveniment anual organizat de Asociația Brokerilor, Târgul Bursier de Investiții promovează piață de capital, societățile listate la Bursă de Valori București, societățile de brokeraj, în mod special familiarizează populația cu oferta pieței de capital: investiția cea mai profitabilă - achiziția de acțiuni la societăți comerciale listate la Bursă de Valori București.

Societățile expozante sunt cele listate la Bursă de Valori sau în curs de listare și societățile de servicii de investiții financiare, membre ale Asociației Brokerilor. Bursă de Valori este alături de organizator, în calitate de Partener Oficial. Societățile emitente de acțiuni au ocazia să se prezinte în față potențialilor investitori și să-și facă cunoscute realizările și planurile, pregătindu-și astfel viitoare oferte publice de succes, prin care vor putea apela la resursele financiare de pe piață de capital pentru finanțarea unor proiecte noi sau pur și simplu pentru finanțarea producției.

În standul Asociației Brokerilor sunt organizate conferințe de presă, prezentări de companii, din ora în ora, dezbateri asupra unor teme de foarte mare interes. Tot pentru vizitatori, Asociația Brokerilor organizează seminarii de inițiere în tranzacționarea acțiunilor. Ecranele montate în standul Bursei de Valori București și în standurile brokerilor sunt conectate direct la sistemul de tranzacționare, oferind imagini ale evoluțiilor prețurilor acțiunilor listate, în timpul sesiunii de tranzacționare.

Targul bursier