top of page
Gala premiilor pietei de capital 2019
Anchor 1

De ce "GALA PREMIILOR PIETEI DE CAPITAL 2019 - ROMANIA, PIATA EMERGENTA"?

Pentru ca este deja o traditie ca Asociatia Brokerilor sa premieze excelenta in piata de capital romaneasca. Anul acesta organizam cea de-a XVIII-a editie si, ca de fiecare data, ne dorim sa promovam rezultatele bune, cu gandul ca vor reprezenta modele pentru intreaga piata. Am insistat sa dovedim in fiecare an, chiar si in perioada de criza economica in care piata de capital a scazut semnificativ, ca exista aspecte pozitive care pot genera dezvoltarea si modernizarea.

Anuntul recent al agentie de rating FTSE Russell privind calificarea Romaniei in categoria pietelor emergente secundare reprezinta un argument in plus pentru premierea actorilor performanti ai acesteia si un motiv de sarbatoare pentru intreaga piata. Intermediarii din piata de capital doresc sa sarbatoreasca acest moment special alaturi de ceilalti participanti la piata, in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital 2019 - Romania, Piata Emergenta. Este si momentul in care ne propunem sa ii rasplatim pe cei care au contribuit la importanta realizare.

Gala-premiilor-de-capital-2019.jpgl
Gala premiilor pietei de capital 2019 prezentare
DSC_8605.jpg
DSC_8607.jpg
DSC_8610.jpg

Data

27 noiembrie a.c., incepand cu ora 19.00

Locatie

locatie gal premiilor pietei de capital 2019
locatie1.jpg

De fiecare data oferim evenimentului nostru eleganta si stil prin pastrarea traditiei de a-l organiza intr-o locatie de top pentru evenimentele corporate si, in acelasi timp, locatia de prima alegere si pentru evenimentele internationale organizate in Romania. Constanta Ballroom din cadrul JW Marriot Bucharest Grand Hotel va asigura confortul si prestanta evenimentului nostru.

Invitati

  • Reprezentanti ai autoritatilor statului: Parlament, Ministerul Finantelor Publice, Banca Nationala a Romaniei, Autoritatea de Supraveghere Financiara;

  • Manageri de top ai companiilor listate, Bursei de Valori Bucuresti, Depozitarului Central, Fondului de compensare, fondurilor de investitii, fondurilor de pensii, intermediarilor si ai altor entitati active pe piata de capital;

  • Specialisti ai pietei de capital: consultanti de investitii, brokeri, avocati, auditori;

  • Asociatii ale investitorilor;

  • Reprezentanti ai asociatiilor profesionale si ai mediului academic;

  • Reprezentanti mass media.

Participarea la eveniment se face in baza invitatiei primite de la organizatori.

Premii

Ne propunem si de aceasta data ca premiile oferite in cadrul Galei sa isi pastreze caracterul obiectiv conferit de datele statistice publicate de Bursa de Valori Bucuresti si informatiile publice privind piata de capital; Premiile sunt validate de Consiliul Director al Asociatiei Brokerilor.

Vor fi premiate:

  • performantele emitentilor, pe baza datelor statistice publicate de BVB,

  • companiile care au avut initiativa de listare a obligatiunilor corporative in anul 2019,

  • cele mai bune demersuri pentru o piata de capital emergenta si pentru modernizarea in continuare a acesteia.

Premiantii galei

Comunicat de presa

Editii anterioare

Organizator

ab.png

E-mail: secretariat@asociatiabrokerilor.ro
Tel: 021 3179933
Fax: 021 3179934

Parteneri principali

BVB.jpg
BT.jpg

Parteneri 

dc.jpg
banner_sus.jpg
SIF_Transilvania.jpg
Logo SIF5.jpg

Partener media

Bursa.jpg
bottom of page